Česnečka
Autor: Richard Novák
Tagy: oběd
Ingredience:
- brambory
- chleba
- sýr
- česnek
- máslo
- kuřecí/hovězí vývar
- majoránka
- sůl
Postup přípravy:
Brambory oloupejte, nakrájejte na kostičky, uvařte doměkka a slijte. Než se uvaří brambory, nakrájejte na kostičky chléb, nastrouhejte sýr, utřete česnek a nasekejte petrželku. V pánvi rozehřejte máslo a opečte chléb ze všech stran. V hrnci přiveďte k varu vývar, dochuťte ho solí a majoránkou, přidejte česnek a hned stáhněte z plotny. Do misek rozdělte brambory, zalijte je vývarem a podávejte s krutony, sýrem a petrželkou.
Komentáře: (Pro komentování je nutné mít účet)
Včera jsem si ji udělala a byla naprosto delikátní, všem doporučuji.
Ivano dafuk